Relaties en passagiers van Business Taxi zijn over het algemeen de zakelijke gebruikers die “professionaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid” verwachten in combinatie met een aantrekkelijk tarief. Met meer dan 20 jaar ervaring is “Business to Business” personenvervoer zijn wij dan ook de ideale partner voor veel bedrijven, tour operators, private personen, buitenlandse bezoekers en anderen.

Een overzicht van onze core business....

wij werken voor private partijen, ondernemingen, overheden zowel nationaal als internationaal

Executive service
– road show:
wil je een auto met chauffeur voor enkele uren, een dagdeel of meerdere dagen? Wil je meer informatie? neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Aankomsten Schiphol meerdere passagiers/vluchten
-voor event, board meeting, vergadering
Meerdere gasten komen al dan verspreid over meerdere vlucht aan. Je stuurt ons een schema met vluchten, aankomsttijden en namen. Onze host zal de coördinatie op zich nemen en er zorg voor dragen dat iedereen op tijd en met het juiste voertuig mee gaat. Wil je meer informatie? neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

City en Grand Holland tours
-je wilt je bezoek wat meer bieden dan alleen een etentje?
Wij zijn gespecialiseerd in tours. Of dat nu voor enkel uren een sightseeing is langs de hotspots van Amsterdam, een tour naar Volendam, Zaanse Schans en Marken is, of misschien een dagdeel naar Giethoorn? Samen met jou en de wensen van je gasten stellen we een plan op waar nog lang op zal worden teruggekeken. Wil je meer informatie? neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Hotel taxi service
-extra service voor je gasten?
Onze partner Schiphol Hotel Taxi is verzorgd voor veel hotel de Schiphol aankomst voor hun gasten. Een basic service met vaste en transparante tarieven. Ben je hotel manager en je bent geïnteresseerd? Ga dan naar de website van Schiphol Hotel Taxi en neem vrijblijvend contact met ze op